Bedankt, Kathleen!

Bedankt, Kathleen!
Ferrier

KG Ferrier

Vandaag is de laatste Kamerdag van Kathleen Ferrier. Een bijzondere vrouw.
De afgelopen jaren heb ik haar mogen meemaken als één van de zo niet het  sterkste Kamerlid op het gebied van vrouwenrechten, seksuele en reproductieve gezondheid en rechten, aidsbestrijding en ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast was zij, ondanks haar drukke agenda, ook altijd heel toegankelijk. Bedankt voor al je inspiratie, Kathleen. Uiteraard ga haar missen de Tweede Kamer, maar ik ben er zeker van dat zij ook in haar vervolgcarrière zal blijven inspireren.

 

Simavi heeft een prachtig interview met haar geplaatst op hun site.
‘Als je ruimte geeft aan de kracht van vrouwen, komen er mooie dingen los’
.
Zo, pats! Dat heeft ze toch maar weer mooi verwoord. Een leestip dus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>