London Family Planning Summit

London Family Planning Summit
In London is nu een grote summit gaande over toegang tot familiy planning, op initiatief van DFID, de Gates Foundation en UNFPA. Het doel is voldoende middelen bijeen te krijgen om voor 120 miljoen vrouwen (van de 280 miljoen die geen toegang hebben maar wel zouden willen) toegang tot anticonceptie mogelijk te maken. Voor de live stream: http://www.londonfamilyplanningsummit.co.uk/
Net sprak Melinda Gates, nu Ban-ki-Moon. Ik ben benieuwd naar de uitkomsten. En natuurlijk naar de pledges van Nederland….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>