Zimbabwe, Victoria Falls (fotoblog)

Zimbabwe, Victoria Falls (fotoblog)

In augustus was ik naar Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië en daarna weer terug naar Zambia, alwaar een goede vriendin in het huwelijk trad met haar aanstaande. Wat een prachtige vakantie!

Deze fotoserie: de Zimbabwaanse kant van de Victoria Falls…

Vandaag zijn Jacqueline en ik de grens overgestoken en naar de Victoria Falls in Zimbabwe geweest. Nu weer veilig terug in Zambia. Het was… ongelooflijk. Als kind wilde ik altijd ontdekkingsreiziger worden en vandaag was ik Dr Livingstone. Het was ook enorm veel FUN!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>