Zambia, Victoria Falls (fotoblog)

Zambia, Victoria Falls (fotoblog)

In augustus was ik op vakantie naar Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië en daarna weer terug naar Zambia, alwaar een goede vriendin in het huwelijk trad met haar aanstaande. Wat een prachtige vakantie!

De Zambiaanse kant van de Vic Falls met Jacqueline bezocht. Wat met name prachtig was, was de boiling pot, de plek waar al het gevallen water van de waterval samenkomt. Adembenemend. Daarna hebben we de zon zien ondergaan aan de Zambezi rivier, bij Waterfront Hotel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>