De grensovergang met Botswana (fotoblog)

De grensovergang met Botswana (fotoblog)

In augustus was ik op vakantie naar Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië en daarna weer terug naar Zambia, alwaar een goede vriendin in het huwelijk trad met haar aanstaande. Wat een prachtige vakantie!

Na een ietwat hectische grensovergang (Zambia – Botswana: een rivier) kwamen Jacqueline en ik aan in Botswana. ‘s Avonds zijn we met een sunset cruise meegegaan. Prachtig! Veel vogels, hippos, crocks en… olifanten die naar Namibia zwommen. Wat een ontroerend gezicht. Ik heb echt zelden zoiets moois gezien. Eenmaal aan de overkant aangekomen namen de olifanten een zandbad: dat is namelijk goed tegen de muggen. We waren sprakeloos en diep geroerd. Ook kwamen we een dode olifant tegen, die gestorven was aan antrax (niet voor mensen schadelijk). De krokodillen lagen te wachten tot het vlees genoeg rot was zodat ze het konden opeten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>