Botswana, Okavanga delta dag 1 (fotoblog)

Botswana, Okavanga delta dag 1 (fotoblog)

In augustus was ik op vakantie naar Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië en daarna weer terug naar Zambia, alwaar een goede vriendin in het huwelijk trad met haar aanstaande. Wat een prachtige vakantie!

Bush camp! Kamperen in de bush dus. We werden naar een eiland in de delta gebracht waar we onze kamp opsloegen. De ‘polers’ roeiden ons (we mochten niet zelf polen). Daarna hebben we in de delta gezwommen (het water was prachtig schoon). ‘s Avonds hebben we een wandeling gemaakt en zebra’s gezien. ‘s Nachts de bush tot leven: olifanten, krekels, uilen, hyena’s de honden, er waren zoveel geluiden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>